OKUL REHBERLİK SERVİSİ DOSYAMIZ AŞAĞIDADIR İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

4 MAYIS SALI GÜNÜ SAAT:13.10'DA OKULUMUZ GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ ÖĞRETMENİMİZ DİLEK ORAK TARAFINDAN TÜÖ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ. DİLEK ÖĞRETMENİMİZE BU FAYDALI EĞİTİMİ VERDİĞİ İÇİN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde Kurumumuzca sunulan 2020-1-TR01-KA102-89731 numaralı ve "Avrupa'da Staj, İş Yaşamında Başarı" başlıklı proje teklifi, uygunluk kriterlerini karşılayarak bağımsız dış uzmanlarca içerik değerlendirmesine tabi tutulmuş ve 60 puan alarak yedek listesinde yer almıştır. Yedek listesinde yer alan proje başvurunuz .......... Avro azami tutar ile hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz kurulduğu günden itibaren protokolle yada protokolsüz okulumuzla her zaman işbirliği içinde olan dönem dönem sayısı 100'e varan öğrencilerimizi istihdam eden Akbaba Tekstil Ceo'su Muharrem Akbaba'ya Aden sosyal tesislerinde duzenlenen törenle 28 Ekim Perşembe günü okul müdürümüz Yunus Topuz tarafından Teşekkür Plaketi takdim edildi.

"Okul Sanayi İşbirliği İstanbul ModeliProtokolü" kapsamında Örnek Mobilya iş yeri sahibi Mustafa Örnek ile 3+1 yıllık protokol imzaladık. Örnek mobilya bu protokol kapsamında tasinacagimiz okulun mutfak dolaplarını yapacak. Bunun dışında ihtiyaç halinde mobilya ve tadilat islerimizi ücretsiz bir şekilde yapacak. Örnek mobilya iş yeri sahibi Mustafa Örnek'e teşekkür ederiz.

21.10.2020 tarihinde 3 işletme ile "Okul Sanayi İşBirliği İstanbul Modeli" protokolüne imza attık. Altay Elektrik, Milano Erkek Kuaförü ve Kardeşler Oto Elektrik ile imzalanan protokoller kapsamında işletmeler okulumuza maddi ve manevi katkılarda bulunacaklarını protokolle taahhüt ettiler.

Embiya Kuaför İle 3+1 Yıllık Protokol İmzaladık

05.10.2020 tarihinde Embiya Kuaför ile "Okul Sanayi İşbirliği-İstanbul Modeli" protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Embiya Kuaför her ay okul aile birliği hesabına okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bağış yapacağını protokolle taahhüt etti.

02.10.2020 tarihinde Himsan firması ile "Okul Sanayi İşbirliği-İstanbul Modeli" protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Himsan firması her ay okul aile birliği hesabına okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bağış yapacağını protokolle taahhüt etti.

DEĞERLİ ADAYIMIZ ADAY LİSTESİNDE İSMİ OLAN ADAYLARIMIZ BECERİ SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANMIŞTIR. SINAVA GİRİŞ BELGELERİNİ EN GEÇ 1 EKİM 2020 TARİHİNE KADAR OKULUMUZDAN BİZZAT ALMALARI GEREKMEKTEDİR. SINAV GİRİŞ BELGESİ OLMAYAN ADAYLAR SINAVA ALINMAYACAKTIR. SINAVDAN ÖNCE ÖĞRETMENLERİMİZ SİZDEN HES KODU İSTEYECEKTİR. ATEŞİ 37.5 DERECENİN ÜZERİNDE OLAN, HES KODU BEYAN ETMEYEN, MASKE TAKMAYAN, KİMLİK VE SINAV GİRİŞ BELGESİNİ İBRAZ ETMEYEN ADAYLAR KESİNLİKLE SINAVA ALINMAYACAKTIR. SINAV SONUÇLARI TOPLU OLARAK WEB SAYFAMIZDA VE SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDA İLAN EDİLECEKTİR. KALFALIK+USTALIK DENKLİĞİ YAPILAN(YANİ BAŞVURU ESNASINDA 1800 GÜN SGK PRİMİ OLAN VEYA 756 SAAT KURS BİTİRME BELGESİ OLAN) ADAYLARIMIZ VE DENKLİĞİ YAPILDIĞI HALDE E SINAV VEYA BECERİ SINAVINA GİREMEYEN ADAYLARIMIZ ARALIK SINAV DÖENMİNDE SINAVA GİREBİLMEK İÇİN 28 EKİM TARİHİNE KADAR DİLEKÇE İLE  BAŞVURU YAPMALARI GERKMEKTEDİR.

DEĞERLİ ADAYLAR KALFALIK VE USTALIK BELGELERİNİZ EN KISA SÜREDE BASILIP SİZLERE HABER VERİLECEKTİR.

ÖNEMLİ DUYURU!!!
Tüm öğrenci ve velilerimizin dikatine pandemi nedeniyle 2019-2020 eğitim öğretim yılı 2. Döneminde islenemeyen derslerin telâfi programı 1 Eylül 2020 18 Eylül 2020 tarihleri arasında goog meet uygulaması üzerinden uzaktan eğitim yolu ile yapılacaktır. Programda belitilen günlerde öğrencilerimiz İsletmelerde Mesleki Eğitimine gitmeyecek evden derslere katılacaktır. Ders öğretmenleri öğrenci ve velilerle irtibat kurarak google meet toplantı kodlarını öğrencilerle paylaşacaktır. Derslerde yoklama alınacaktır. Derslere katılım konusunda öğrenci ve velilerimizin hassasiyet göstermesini rica ediyoruz.