DEĞERLİ VELİLERİMİZ 30.10.2022 TARİHİNDE YAPILAN GENEL KURULDA TOPLANTI YETER SAYISINA ULAŞILAMADIĞI İÇİN 2. TOPLANTI 08.11.2022 SALI GÜNÜ SAAT:14.00'DA YAPILACAKTIR. KATILIMINIZI RİCA EDERİZ.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ 30.10.2022 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU VE VELİ TOPLANTISINA KATILIMLARINIZI RİCA EDERİZ.

DEĞERLİ KALFA USTA ADAYLARIMIZ 2022 EKİM AYI KALFALIK ADAY LİSTEMİZ AŞAĞIDADIR. SINAV GÜNÜ VE SAATİNDE SINAV YERİNDE HAZIR OLMANIZI RİCA EDERİZ.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLER EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ AŞAĞIDADIR. DİLEKÇE VERDİĞİNİZ SINAVLAR İÇİN SINAV GÜNÜ VE SAATİNDE SINAV YERİNDE HAZIR OLMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR. ZAMANINDA SINAVA GELMEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN TEKRAR SINAV YAPILMAYACAKTIR.

AŞAĞIDA İSMİ OLAN EKİM AYI KALFALIK USTALIK E-SINAVINA GİRECEK ADAYLARIMIZIN 25 EYLÜL 2022 TARİHİNE KADAR 130TL E-SINAV ÜCRETİNİ HALKBANK, ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK ATM'LERİNDEN VEYA KREDİ KARTINIZLA odeme.meb.gov.tr ADRESİNDEN ÖDEMENİZ GEREKMEKTEDİR. ÖDEMESİNİ YAPAN ADAYLAR 30 EYLÜL 2022 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR E SINAV GİRİŞ BELGLERİNİ OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN ŞAHSEN ALMALARI GEREKMEKTEDİR. E SINAV GİRŞ BELGESİ OLMAYAN ADAYLAR SINAVA GİREMEYECEK OLUP TÜM SORUMLULUK ADAYA AİTTİR.

12.05.2022 ve 16.05.2022 tarihlerinde okulumuz konferans salonunda masa tenisi turnuvası düzenlenecektir.

Katılımlar bireysel olup her sınıftan en fazla 3 öğrenci katılabilir.

Mrt

Mesleki Eğitim Merkezi olarak 2022 Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları, Gelişim Raporumuz onaylandı. Öğrencilerimizin bir hayali var ve o hayale bir adım daha yaklaştık. Okulumuz Elektrikli Araç takımımız "Aris 22" ve takım öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile Turizm ve Otelcilik sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanlar bundan sonra Mesleki Eğitim Merkezlerinden de yetişmeye başlayacaktır. Okul müdürümüz Yunus Topuz'un da katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle il milli eğitim müdürlüğümüz tarafında bir otel ile eşleşerek yakın zamanda bu alanda öğrenci kaydı almaya başlayacağız.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER MAREŞAL GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATRK ARAMIZDAN AYRILIŞININ 83. YILINDA OKULUMUZDA BİR ANMA TÖRENİ İLE ANILDI. ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖZLEM DOLU ŞİİRLERİ VE OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMASI İLE ULU ÖNDER ATATÜRK YAAD EDİLDİ. TÖREN KMİTESİNDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ YUNUZ TOPUZ İSTANBUL BERBERLER ODASI BAŞKANI ŞÜKRÜ AKYÜZ'E BEYAZIT ESNAF KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAZANMASI MUNASEBTİYLE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ. BERBERLERİN AHİ BABASI OLAN ŞÜKRÜ AKYÜZ'ÜN OKULUMUZ ERKEK KUAFÖRÜ UYGULAMA SALONUNA YAPTIĞI KATKILARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.