OKULUMUZ ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI ÖĞRENCİLERİNE E-TWENNİNG KALİTE ETİKETİNİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ YUNUS TOPUZ TAKDİM ETTİ.

JAPONYA MERKEZLİ SMC OTOMASYON FİMASI, OTOMOSYAN ÜRÜNLERİ TANIMI İÇİN MOBİ ARACI İLE OKULUMZA GELDİ. OKULUMUZ MAKİNE, ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ VE MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI ÖĞRENCİLERİMİZİN İSTİFADE ETTİĞİ SERGİDE ÖĞRENCİLERİMİZ PİYASADA KULLANILAN CİHAZLEI YAKINDAN TANIMA İMKANI BULDU.

Sevgili ögrencıler,

Sizlerin hem okul içinde hem okul dışında giyebilmeniz için özel olarak Moda Tasarımı Teknolojılerı öğretmenlerimizin tasarladığı okul formalarını yine sizler seçeceksiniz.

Okul uniforması seçim anketıne katılmak için tıklayınız

İSTANBUL KİLİT GENEL MÜDÜRÜ  TARKAN DOĞAN VE FABRİKA MÜDÜR OSMAN GÜLBİN OKULUMUZA ZİYARETTE BULUNDULAR. OKUL MÜDÜRÜMÜZ TARAFINDAN OKULUMUZUN TANITIMI YAPILDI.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ YUNUS TOPUZ, OKULUMUZA YAPTIĞI KATKILARDAN DOLAYI HİMSAN ALİMİNYUM FABRİKA SAHİBİ İBRAHİM BORA BEYE TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ.

Tem

Mesleki Eğitim Merkezlerinde öğrenim gören geçici koruma altındaki yabancı uyruklu (Suriye, Irak ve Afganistan) ve dezavantajlı Türk öğrencilere ayda 680 TL burs verilecektir.

Tem

ÇEVREDEKİ İŞ OLANAKLARI İLE İLGİLİ OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİMİZLE YAPILAN RÖPORTAJ

Haz

17.06.2021 Perşembe günü saat:21.00'da ortaokul öğretmeni, öğrenci ve velilerine yönelik gerçekleştirmiş olduğumuz okul tanıtım toplantımıza ait video takipçilerimizin erişimine açılmıştır. İyi seyirler dileriz.

OKUL TANITIM KOMİSYONU

Haz

Okul web sitemiz 2020-2021 eğitim öğretim yılında 7. Sıraya yükselerek yeni bir rekora imza atmıştır. Öğrenci sayısı bakımından değerlendirildiğinde oldukça büyük bir başarı sergilemiştir.

Haz

Okul Tanıtım Komisyonumuz ilçemizdeki ortaokullarda görev yapan rehber öğretmenlere ve ortaokul 8.sınıf öğrencilerine okulumuzu tanıttılar. Öğrencilerden en çok gelen soru bu okulun ücreti ne kadar? Sorusuydu. Okulumuz ucretsiz tam aksine ogrencile i mize para kazandıran, onlara üretmenin hazzını yaşatacak bir okul. Ortaokul mezunu tüm öğrencileri okulumuza bekleriz.

Haz

Ustalık Belgesinin Faydası Nelerdir?

• Tehlikeli işler kapsamında çalışabilir.

• Diğer belgelendirmeler gibi (MYK) sınırlı süreli değildir. Belge ömür boyu geçerlidir. Ara kontrollere (vize) gerek yoktur.

• Ustalık belgesi alan kişiler, kanunlar çerçevesinde ayrı bir belgeye ihtiyaç duymadan ömür boyu geçerli olan bu belgeyle rahatça çalışabilir.

• İş yeri açmanızı sağlayabilecek resmi onaylı tek belgedir.

• Bazı mesleklerde farklı alt iş dalları olduğunda işçi bir işi yapabilmek için ortalama 8-10 meslek dalının sınavına girerek ve ücretini ödeyerek belge almak zorunda kalmaktadır. Ustalık belgesi bu gerekliliği ortadan kaldırmaktadır. Örnek: Bir çelik kaynakçı, kaynak yapabilmek için, diğer belgelendirme kurumundan MİG, MAG, TİG, Elektrik Ark, Direnç Kaynak, Toz altı kaynakçı belgelerinin tamamını almak zorundadır.

Fakat Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yani mesleki eğitim merkezlerinden alınacak 1 adet kaynakçı ustası belgesi yeterli olmaktadır.