Mrt

RANDEVU ALMAK İSTEYEN VELİLERİMİZ E-DEVLET'TEN VELİ RANDEVU SİSTEMİ ÜZERİNDEN RANDEVU ALABİLİRLER.

ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAVI ÖĞRENCİ LİSTESİ VE SINAV TARİHLERİ

Ock

2024 Şubat Dönemi Kalfalık-Ustalık e-sınavına girecek aday listesi aşağıda belirtilmiştir.

Listede ismi olan adaylarımızın 22 Ocak 2024 tarihleri arasında T.C Ziraat Bankasına, Türkiye Vakıflar Bankasına, Türkiye Halk Bankasına ATM ya da internet bankacılığı yoluyla veya odeme.meb.gov.tr adresinden 240.00(ikiyüzkırk) TL e-sınav ücreti yatırmaları gerekmektedir.

Ücreti yatıran adaylar merkezimizden 30 Ocak 2024 tarihine kadar sınav giriş belgelerini alabilirler.

Ock

SORUMLULUK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAV BAŞVURU DİLEKÇELERİNİ OKULUMUZA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. SON BAŞVURU 26 OCAK 2024 'TÜR .

DEĞERLİ USTA ÖĞRETİCİ ADAYIMIZ AŞAĞIDAKİ OKUL NUMARASI VE GEÇİCİ EBA ŞİFRENİZLE YENİ ŞİFRE OLUŞTURDUKTAN SONRA 09.10.2022 TARİHİNE KADAR USTA ÖĞRETİCİLİK KURS VİDEOLARINI TAMAMLAMANIZ GEREKMEKTEDİR.  KURS VİDEOLARINI TAMAMLAYAN ADAYLARA 11.10.2022 SAAT:15.00 DA OKULDA SINAV YAPILACAKTIR. SINAVA KATILMAYAN ADAYLARA BELGE VERİLMEYECEKTİR.

DERSLERİ NASIL İZLEYECEĞİNİZİ https://youtu.be/z7AFWwysWQI LİNKİ ÜZERİNDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

USTA ÖĞRETİCİLİK KURSUNA KAYIT OLUP DERSLERİN NASIL TAMAMLANACAĞINI İZLEMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ.