E TWİNNİNG PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

Hızlı gelişen bir teknoloji çağındayız. Bilgisayarlı teknolojilerin hızla geliştiği ve değiştiği çağımızda, eğitim kanallarına bu teknolojilerin entegre edilmesi hem ülkemizde hem de dünyada sıkça üzerinde durulan bir konudur. Bakanlığımızında çabaları doğrultusunda öğretmenlerimizin ve sınıflarımızın donanımı artırılmış ve pek çok öğretmen bilgisayar destekli teknoloji ile derslerini zenginleştirmiştir.

Ancak dünyada yaşanan Pandemiden ötürü öğrenciler öğrenim hayatlarına uzaktan eğitim İle  devam etmektedir. Öğrencilerde etkili ve kalıcı öğrenmeyi sağlamak amacı ile bilinen tekniklerin geliştirilmesi ve öğrencilerinde bu teknolojilerden haberdar edilerek kazanımları artırmak hedeflenmiştir. Bu doğrultuda verilen bilgilerin kalıcılığını sağlamak, teknoloji ile eğitimin entegrasyonuna ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde buna katkı sunmak amacı ile okulumuz öğretmeni Mehmet Hüseyin GÜLER tarafından bu proje kurulmuştur. Dört Türk, bir yabancı ortakla projemiz yürütülmektedir.

04-05-202104-05-202104-05-2021

Yayın: 04.05.2021 - Güncelleme: 04.05.2021 15:43 - Görüntülenme: 355